betrouwbare service in warmte en comfort

Regel nu het onderhoud
van uw CV-ketel!
Dankzij de monteur van
Energiewacht hadden we
binnen no time warm
water!
Peter uit Spijkenisse

Snel naar

Serviceabonnement CV-ketel

Wat kunt u verwachten van een CV ketel service abonnement?
Wanneer u een serviceabonnement afsluit bij Energiewacht komt een deskundig monteur uw toestel eenmaal per 18 maanden controleren en schoonmaken. Voor CV ketel storingen staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Een telefoontje naar de meldkamer, via het gratis telefoonnummer 0800 0388 (optie 1), is voldoende. En u kunt gebruik maken van het gemak van een storingsmelding via onze website.

 

Waarom een CV ketel serviceabonnement?

Uw wooncomfort is belangrijk. De CV ketel speelt daarbij een belangrijke rol. Comfort mag echter nooit ten koste gaan van veiligheid of energieverbruik. Daarom is een periodieke CV ketel controle noodzakelijk. Regelmatig CV ketel onderhoud zorgt voor een veilige werking, lagere stookkosten, een kleinere kans op storingen en een langere levensduur.

 

Ook de Consumentenbond is overtuigd van het belang van een onderhouds/servicecontract. In de consumentengids van februari 2010 geven zij aan dat het verstandig is om na de fabrieksgarantie van twee jaar een servicecontract af te sluiten. Wat veel fabrikanten echter in hun voorwaarden hebben opgenomen is dat de klant ook gedurende de twee jaar fabrieksgarantie onderhoud moet laten uitvoeren door een gecertificeerd bedrijf.

 

Een serviceabonnement kunt u onder andere afsluiten voor een cv-ketel, moederhaard, geiser, luchtverwarming, kachel, boiler, warmteterugwin unit (WTW)* en mechanische ventilatie*.

 

Hoe kunt u zich aanmelden voor een CV ketel serviceabonnement?

Via het aanmeldingsformulier sluit u eenvoudig een serviceabonnement af en bent u verzekerd van een aangenaam klimaat in huis. Klik hier voor meer informatie over de tarieven. Heeft u nog vragen over het afsluiten van een serviceabonnement, belt u dan gerust het gratis telefoonnummer 0800 0388 (optie 2). Als u nu een Onderhoud & Service abonnement afsluit, betaalt u de eerste 3 maanden geen abonnementsgeld én ontvangt u een CV-ketelcheck t.w.v. € 50 helemaal gratis! Klik hier voor de actie.

 

Op alle serviceabonnementen zijn de Algemene voorwaarden voor serviceabonnementen van toepassing.

 

 

* Alleen mogelijk in combinatie met een ander abonnement

¹Vraag naar de voorwaarden.

Aanmelden serviceabonnement

Aanmelding

Ingangsdatum*

Toestel 1

Selecteer een abonnement*
Selecteer een toesteltype*
Merk en type*
Bouwjaar*

Toestel 2

Selecteer een abonnement
Selecteer een toesteltype
** Alleen mogelijk in combinatie met een ander abonnement.
Merk en type
Bouwjaar

Betaalwijze

Selecteer de betaalwijze*
IBAN (Rekening)*

Gegevens

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnummer*
E-mail
 

Voorwaarden

 
*
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.