Tot € 1.000,- korting met de Remeha GasLos Garantie

Schaf je een cv-ketel van Remeha aan en moet je woonwijk binnen tien jaar verplicht van het gas af, dan ontvang je een korting tot € 1.000,- op de aanschaf van een Remeha duurzaam systeem. Wij leggen uit hoe het werkt!

 

Kies je Remeha cv-ketel

Ontvang een korting tot € 1.000,- op je toekomstige duurzame systeem

Geldig van 1 oktober 2019 tot en met 31 december 2019

Er is op dit moment veel aandacht voor duurzaam verwarmen. De juiste keuze maken is daardoor best lastig. Kies je voor een vervangende cv-ketel, of ga je gelijk voor een warmtepomp? Of misschien is een een hybride warmtepomp die samenwerkt met een cv-ketel wel de beste oplossing? Wij maken het je gemakkelijk, met de GasLos Garantie van Remeha. Daarmee maak je altijd de juiste keuze!

 

Met de Remeha GasLos garantie ben je helemaal klaar voor morgen. Schaf je nu een nieuwe Remeha-cv ketel en gaat je wijk in de toekomst verplicht van het gas af? Dan neemt Remeha je cv-ketel terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij uw woning. 

 

Lees de actievoorwaarden op Remeha.

Zo werkt de GasLos garantie

Stap 1: Schaf tijdens de actieperiode een Remeha cv-ketel aan.

Stap 2: Na de installatie registreer je op www.MijnRemeha.nl je nieuwe cv-ketel onder het kopje 'garantie registreren voor consumenten'. Tijdens de registratie kun je middels een vinkje aangeven dat je meedoet met de GasLos garantie.

Stap 3: Je ontvangt per e-mail een voucher waarop je deelname aan de GasLos Garantie wordt bevestigd.

Stap 4: Gaat je wijk verplicht van het gas af, neem dan contact op met Remeha. Houd daarbij je voucher bij de hand. Voldoe je aan de actievoorwaarden, dan kun je met de gegarandeerde korting een duurzaam, gasloos systeem van Remeha laten installeren.

 

Kies je Remeha cv-ketel

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten