Profiteer nu en ontvang een gratis cv-ketel inspectiebeurt!

 

Bekijk onze actievoorwaarden.

Actievoorwaarden Service & Onderhoud

Ontvang een inspectiebeurt gratis

 1. Bij het aangaan van een serviceabonnement voor uw cv-ketel of combiketel ontvangt u een gratis cv-ketelinspectiebeurt t.w.v. € 50,-.
   
 2. De actieperiode loopt van 1 april 2019 tot en met 30 september 2019.
   
 3. Deze actie geldt alleen voor cv/combiketels.
   
 4. De actie is geldig voor alle abonnementsvormen.
   
 5. De actie geldt niet voor toestellen waarvoor al een Service- & Onderhoudscontract is afgesloten.
   
 6. De aanmelding moet binnen de actieperiode plaats vinden en geldt alleen als je de leveringsovereenkomst niet annuleert tijdens de bedenktijd van 14 kalenderdagen. 
   
 7. Op het moment van afsluiten van het abonnement dient het toestel naar behoren te functioneren. De actie is niet geldig wanneer er op het moment van afsluiten van het abonnement sprake is van een storing of achterstallig onderhoud aan het toestel.
   
 8. Indien een inspectiebeurt langer dan 60 minuten duurt, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud, dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Mocht uit de eerste inspectiebeurt blijken dat er sprake is van achterstallig onderhoud, dan brengen we in overleg met jou het toestel direct in goede staat. De arbeidsuren en materiaalkosten worden in geval van achterstallig onderhoud apart in rekening gebracht, ongeacht de gekozen abonnementsvorm.
   
 9. Bij het afsluiten van het abonnement zijn de Algemene Voorwaarden Onderhoud & Service van Energiewacht van toepassing.
   
 10. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld.
   
 11. Energiewacht behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
   
 12. Door deelname aan deze actie verklaar je akkoord te gaan met deze actievoorwaarden. 
 

Sluit nu een service- en onderhoudsabonnement af

Als welkomstgeschenk krijgt je CV-ketel direct een gratis inspectiebeurt.

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Contract

Merk cv-ketel*
Is je cv-ketel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

 

* Verplicht veld

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer