Profiteer nu en ontvang een gratis cv-ketel inspectiebeurt!

Actievoorwaarden Service & Onderhoud

Ontvang een combi of- cv-ketel inspectie gratis

Dit is een actie van Energiewacht. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Inhoud van de actie: Bij het aangaan van een serviceabonnement voor je cv-ketel of combiketel ontvang je een gratis cv-ketelinspectie t.w.v. € 50,-.
 2. De actieperiode loopt van 1 oktober 2021 tot en met 30 april 2022.
 3. Deze actie geldt alleen voor cv/combiketels.
 4. De actie is geldig voor alle abonnementsvormen.
 5. De actie geldt niet voor toestellen waarvoor al een Service- & Onderhoudsabonnement is afgesloten.
 6. De aanmelding moet binnen de actieperiode plaats vinden en geldt alleen wanneer de leveringsovereenkomst niet wordt geannuleerd tijdens de bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 7. Op het moment van afsluiten van het abonnement dient het toestel naar behoren te functioneren. De actie is niet geldig wanneer er op het moment van afsluiten van het abonnement sprake is van een storing of reparaties aan het toestel nodig zijn.
 8. Bij de inspectie checken wij onder andere of het gekozen abonnement ook daadwerkelijk bij het toestel past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren.
 9. Mocht uit de eerste inspectie blijken dat er sprake is van reparaties of storing, dan brengen we in overleg met jou het toestel direct in goede staat. De arbeidsuren en materiaalkosten worden in geval van reparaties of storing apart in rekening gebracht, ongeacht de gekozen abonnementsvorm.
 10. Bij het afsluiten van het abonnement zijn de algemene voorwaarden service- & onderhoud van Energiewacht van toepassing..
 11. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld.
 12. Energiewacht behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 13. Door deelname aan deze actie verklaar je akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
 

Sluit nu een service- en onderhoudsabonnement af

Als welkomstgeschenk krijgt je CV-ketel direct een gratis inspectie.

 

1
2

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Jouw CV-ketel

 

Omdat elke CV-ketel anders is, is het handig dat de monteur weet welk merk en welk type CV-ketel je hebt. Welk merk CV-ketel heb je momenteel?*

Merk cv-ketel*
Type cv-ketel
Is je cv-ketel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Extra informatie

Opmerkingen
 
 

 

 

* Verplicht veld

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten