Korting op MV-box of WTW Poederreiniging

Grondige reiniging van ventilatiekanalen

Veel mensen denken dat ventileren hetzelfde is als luchten. Bij luchten wordt een raam of deur open gezet waardoor buitenlucht naar binnen stroomt. Deze methode is effectief, maar slechts voor een korte periode. Na een half uur is de luchtkwaliteit weer op het oude niveau. Bij een gereinigd en goed werkend ventilatiesysteem ben je 24 uur per dag verzekerd van frisse lucht.

 

Voordelen van eenmalig onderhoud op het ventilatiesysteem

In elk huis is het aanwezig; vocht. Door je huis te ventilateren, behoud je een goed binnenklimaat. Met ventileren voorkom je het ontstaan van schimmels als veroorzaker van gezondheidsklachten zoals allergie, verkoudheid en astma. 

  • Gezond binnenklimaat en gezonde luchtwegen
  • Geen last van huisstofmijt, schimmels en bacteriën
  • Energiebesparing: gezonde droge lucht is makkelijker te verwarmen

Welk type kanaalreining kies jij? 

Het ventilatiesysteem van je woning wordt gereinigd door middel van borstelreiniging in combinatie met onze gepatenteerde, diepreinigende poederbehandeling. Bij deze behandeling worden de ventilatiekanalen van een vuilafstotende coating voorzien. Daarmee ben je weer jarenlang verzekerd van schone ventilatiekanalen. 

  • MV-Box + Poederreiniging voor € 195,-
  • WTW-unit + Poederreiniging voor € 295,-

Extra actie: € 49,- combikorting bij een nieuwe MV-box incl. Poederreiniging

Is je MV-Box aan vervanging toe? Of wil je oude MV-box op wisselstroom vervangen voor een energiezuinige box op wisselstroom? Dan is dit hét moment om óók je ventilatiekanalen te laten reinigen. Wanneer je je oude ventilatiebox vervangt en tegelijk je ventilatiekanalen laat reinigen op basis van onze diepreinigende borstel/poederreiniging, dan betaal je in totaal geen € 490,- maar € 441,-. Dat is makkelijk verdiend!

 

Meer weten over reinigen van je ventilatiesysteem?

Vul je gegevens in en laat je ventilatiesysteem reinigen.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Welk pakket kies je?*
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer