Actievoorwaarden Zonnekorting

Actievoorwaarden Zonnekorting

Dit is een actie van EnergiewachtSolar, onderdeel van Energiewacht N.V. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 

Klanten van EnergiewachtSolar die een actieaanbod “Zonnekorting” ontvangen, hebben in combinatie met de aangeboden actiecode recht op € 150,- korting op hun offerte uit 2018. 

  1. De actie is geldig bij acceptatie van het aanbod tijdens de actieperiode. De actieperiode staat vermeld in het aanbod dat de klant ontvangt.
     
  2. Bij het afsluiten van het abonnement zijn de Algemene voorwaarden verkoop toestellen Energiewacht en de Productvoorwaarden Zonnepanelen Energiewacht Solar van toepassing.
     
  3. Energiewacht behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 

Meer weten over zonnepanelen van EnergiewachtSolar?

Vul onderstaand formulier in en ontdek vrijblijvend de voordelen van zonnepanelen bij EnergiewachtSolar.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Actiecode*
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

 

* Verplicht veld

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten