Werkzaamheden aan de Antillenstraat

In opdracht van Woningcorporatie Nijestee vervangt Energiewacht binnenkort je warmwaterboiler en warmtepomp! Lees hier wat je kunt verwachten.

Niet thuis? Plan hier een ander moment

Energiewacht vervangt binnenkort je warmwaterboiler en warmtepomp! Dit is van belang voor je wooncomfort en veiligheid. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je thuis bent. In een brief die je hebt ontvangen van Energiewacht, staat het moment waarop we langskomen en we verwachten dat je thuis bent.

 

Ben je niet thuis? Maak dan direct een nieuwe afspraak via onderstaand contactformulier of bel voor het maken van een nieuwe afspraak telefoonnummer 088-555 3040.

 

Globale planning en samenwerking

In de weken 42 tot en met 52 is Energiewacht aan de slag met het vervangen van de toestellen. Dit doen we niet alleen, we zorgen er samen met Woningcorporatie Nijestee en Ter Steeg & Klopstra B.V. voor dat je weer kunt genieten van optimaal wooncomfort.

 

Nijestee

Ter Steeg en Klopstra

Energiewacht

Vervanging warmwaterboiler en warmtepomp

Een warmwaterboiler zorgt ervoor dat je direct water van hoge temperatuur voorhanden hebt, waarmee je bijvoorbeeld kunt douchen of je afwas doet. Een warmtepomp zorgt voor een duurzame verwarming of koeling en geeft je een aangenaam en comfortabel gevoel. Het is belangrijk voor je wooncomfort en veiligheid dat beide toestellen optimaal functioneren, hierom komen we binnenkort langs voor het vervangen van deze toestellen.

 

Meer weten over de warmtepomp?
Meer weten over de warmwaterboiler

 

Een onderhoudsafspraak inplannen

Ben je niet thuis op de gewenste datum? Vul hieronder het formulier in en we nemen binnen enkele werkdagen contact met jou op. 

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag of opmerking
Voorkeur nieuwe afspraak*
Dagdeel van voorkeur*

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

*Verplicht veld

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer