Huur je nieuwe CV-ketel vanaf € 26,95 p.m.

Cv-ketel leasen?

Is jouw cv-ketel aan vervanging toe, maar wil je geen grote investering doen? Dan is het huren van een cv-ketel een mooi alternatief. Je hoeft geen grote uitgave te doen, maar je bent wel verzekerd van een cv-ketel die bij jouw wensen en situatie past.

 

Wij bieden je graag de beste en voordeligste optie. Een cv-ketel huren heeft voordelen boven het leasen van een cv-ketel.

 

Wat is voordeliger, cv-ketel leasen of huren?

In het verleden was het voordelig om een cv-ketel te leasen. Tegenwoordig is het veel slimmer om je cv-ketel te huren. Energiewacht biedt daarom geen cv-ketel lease meer aan. En dat is ook helemaal niet erg, want het huren van je cv-ketel is tegenwoordig veel slimmer:

  • Keuze uit de allerbeste merken cv-ketels
  • Door je cv-ketel te huren bespaar je gemiddeld € 60,- per jaar ten opzichte van leasen. Je huurt bij ons al een ketel voor minder dan € 1,- per dag
  • Het huurcontract van je cv-ketel is bij verkoop van de woning heel eenvoudig overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar van je woning.
 

Meer weten over cv-ketel huren?

Wil je meer informatie over het huren van een cv-ketel of over onze actie? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord. Onze adviseurs staan voor je klaar.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnr.*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

 

cv-ketel offerte

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten