Nieuwe energie met Energiewacht
Energiewacht gaat de uitdaging aan om zoveel mogelijk mensen te helpen met de overgang naar nieuwe energie; een duurzamer en energiezuinig leven. Comfortabele warmte met nieuwe energie thuis en op het werk, dat wensen wij iedereen toe. En omdat je hiermee niet vroeg genoeg kunt beginnen, steunen wij Energy Challenges.

Energy Challenges

Energy Challenges is hét project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken! Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op hun school! Spelenderwijs ontdekken jongeren hun talent en maken ze kennis met de wondere wereld van duurzaamheid, energie en techniek. Het project laat leerlingen zien wat hun invloed is op de energierekening van de school en hoe ze deze rekening door gedrag kunnen beïnvloeden. De leerlingen worden uitgedaagd om, als eigenaar van deze energierekening, het energieverbruik te verlagen.

 

‘Samen met Energy Challenges zorgen we ervoor dat nieuwe energie niet meer nieuw is voor de nieuwe generatie.’ 

Gegarandeerde energie- en kostenbesparing op school

Alleen al door gedrag, bespaart u op school 15% aan energie! Alle besparingen blijven binnen de school, dit kan per jaar zomaar een paar duizend euro schelen. Daar kan de school weer veel leuke dingen van doen. Leerlingen doen het werk, docenten ondersteunen, wij regelen de rest! Meer weten over het project en de inspanningen?

 

Bekijk het filmpje!

Ga de uitdaging aan met Energiewacht & Energy Challenges

Energiewacht kan de deelname aan dit project voor uw school in Groningen en Drenthe mede mogelijk maken. Bent u gemotiveerd om hier werk van te maken, dan horen we graag wat u drijft om mee te willen doen. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Motivatie*

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten