Win je CV-ketel!

 

Tijdens de spelen maak je kans op een gratis CV-ketel. Als dat geen Gouden Winactie is!

Vraag tijdens de spelen een CV-ketel offerte aan via onderstaande wizard, en doe automatisch mee met de actie. Niet gewonnen? Dan profiteer je tóch van een stapelkorting die kan oplopen tot €425,-

 

Profiteer direct!

Gouden ketelactie

Met een nieuwe CV-ketel bespaar je zomaar € 300,- euro per jaar aan energiekosten. De nieuwe generatie CV-ketels is uitzonderlijk energiezuinig. En dat verneem je direct in je portemonnee. Vraag je tijdens de spelen een offerte voor een nieuwe CV-ketel aan, dan maak je kans je CV-ketel helemaal gratis te ontvangen. Als dát geen gouden actie is!

* raadpleeg de actievoorwaarden

 

Niet gewonnen? Profiteer dan van onze stapelkorting

€ 100,- directe korting

Schaf je een actieketel van Intergas, Remeha of ATAG aan, dan ontvang je direct een korting van € 100,- op de aanschaf van je CV-ketel. Deze korting wordt direct in de keuzehulp verrekend. 

 

€ 125,- korting bij service en onderhoud

Mogen wij voortaan het onderhoud van je CV-ketel uitvoeren? Dan ontvang je als dank een EXTRA korting van € 125,- op de aanschaf van je CV-ketel! Let op: Deze korting wordt apart verrekend en komt niet in de wizard naar voren. 

 

€ 200,- korting bij stroom en gas van Essent*

Alleen bij Energiewacht: Wanneer je bij de aanschaf van je CV-ketel overstapt op stroom en gas van Essent, ontvang je van ons maar liefst € 200,- EXTRA korting op je CV-ketel. Let op: Deze korting wordt apart verrekend en komt niet in de wizard naar voren. 

 

*) Geldig bij een nieuw 3-jarig contract bij Essent. Energiewacht regelt uw overstap.

 

Vul in en win!

Vul vrijblijvend onderstaande wizard in. Je zit nog nergens aan vast, maar maakt wel kans op een gratis CV-ketel!

 

-

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer