CV-ketel: tot € 425,- stapelkorting

 

Tijdens de winterspelen gaven we een CV-ketel weg. Deze actie is inmiddels afgelopen. Maar niet getreurd, want dankzij onze keuzewizard profiteer je bij de aanschaf van een CV-ketel alsnog van een stapelkorting die kan oplopen tot €425,-. Zo ben je altijd een winnaar!

 

Profiteer direct!

Met een nieuwe CV-ketel win je altijd!

Een nieuwe CV-ketel bespaart je zomaar € 300,- euro per jaar aan energiekosten. De nieuwe generatie CV-ketels is uitzonderlijk energiezuinig. En dat verneem je direct in je portemonnee. 

 

Met onze stapelkorting ben jij de winnaar

€ 100,- directe korting

Schaf je een actieketel van Intergas, Remeha of ATAG aan, dan ontvang je direct een korting van € 100,- op de aanschaf van je CV-ketel. Deze korting wordt direct in de keuzehulp verrekend. 

 

€ 125,- korting bij service en onderhoud

Mogen wij voortaan het onderhoud van je CV-ketel uitvoeren? Dan ontvang je als dank een EXTRA korting van € 125,- op de aanschaf van je CV-ketel! Let op: Deze korting wordt apart verrekend en komt niet in de wizard naar voren. 

 

€ 200,- korting bij stroom en gas van Essent*

Alleen bij Energiewacht: Wanneer je bij de aanschaf van je CV-ketel overstapt op stroom en gas van Essent, ontvang je van ons maar liefst € 200,- EXTRA korting op je CV-ketel. Let op: Deze korting wordt apart verrekend en komt niet in de wizard naar voren. 

 

*) Geldig bij een nieuw 3-jarig contract bij Essent. Energiewacht regelt uw overstap.

 

Rekenvoorbeeld

 

*) exclusief installatiekosten

Profiteer direct!

Vul vrijblijvend onderstaande wizard in en ontdek welke CV-ketel het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Je zit nog nergens aan vast.

 

-

© 2018, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer