Betrouwbare service in warmte en comfort

Welkom bij Energiewacht

Vanaf heden is Technisch Buro Heeremans onderdeel van Energiewacht

 

Voor meer dan 50 jaar heeft Technisch Buro Heeremans voor haar klanten klaargestaan voor het oplossen van technische problemen rondom het comfort in huis, zodat het prettig wonen is. Dit zal niet veranderen. Wel zal de naam Technisch Buro Heeremans veranderen in Energiewacht N.V.

 

U kunt er van op aan dat de kwaliteit van de onderhouds- en storingswerkzaamheden niet verandert. De vakbekwaamheid van de monteur blijft gegarandeerd, en om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is het aantal monteurs in uw regio uitgebreid.

 

Energiewacht

Als Energiewacht zijn we een service organisatie die gespecialiseerd is in het onderhoud en storingen van CV-ketels en andere warmwatertoestellen. Daarnaast bieden we een totaalpakket aan energie- besparende en energieopwekkende oplossingen aan, zoals zonnepanelen, isolatie en ventilatie.

 

Afspraak maken en contact opnemen

Bent u het gewend dat u gebeld wordt voor een afspraak, dan zullen wij contact met u opnemen. Wilt u zelf een onderhoudsafspraak maken, dan kunt u bellen naar Energiewacht via het nummer 0800-0388 (optie 1). Een medewerker van Energiewacht zal een afspraak met u maken. Heeft u nog vragen dan kunt u bellen naar het genoemde telefoonnummer, een e-mail sturen naar info@ewacht.nl of onderstaand formulier invullen.

 

Storing melden

Mocht u een storing hebben, dan kunt u deze ook melden via het telefoonnummer 0800-0388 (optie 1). Zoals u gewend bent is het storingsnummer 24/7 te bereiken.  

 

Meer informatie:

Storing melden

Afspraak maken (contact)

CV-ketels

Zonnepanelen

Ventilatie

Isolatie

 

“Graag bedank ik onze klanten voor het jarenlange vertrouwen in Heeremans” –  Frank van Emmerik, voormalig Algemeen Directeur Technisch Buro Heeremans

 

Contact opnemen

LET OP: Bel in geval van spoed met het telefoonnummer 0800 0388.

Gegevens

Naam:*
Huisnummer:*
Toevoeging:
Postcode:*
E-mail:*

Vul hieronder uw bericht in:

Bericht:
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.