Wat-zijn-de-voordelen-van-isoleren

Wat zijn de voordelen van isoleren?

De voordelen van isoleren op een rij

Wist je dat er veel voordelen zitten aan het isoleren van je huis. Goede isolatie zorgt er niet alleen voor dat de warmte binnen blijft, maar het is ook beter voor het milieu en zorgt voor een besparing op de energierekening.
 

De voordelen van isoleren

Denk je erover om jouw woning te laten (na)isoleren? We zetten de voordelen van isoleren voor je op rij.
 

Tot 30% besparen op de energierekening

Een goed geïsoleerde woning houdt de warmte binnen. Hierdoor hoef je minder te stoken voor een lekker warme woning. Met andere woorden, het huis is sneller warm én de temperatuur blijft constant. Daarnaast gaat isolatie schimmel en vocht tegen, en in de zomer houdt isolatie de warmte juist buiten. Dan heb je een koele woning, wel zo comfortabel.

 

Investering snel terugverdiend

Isoleren kost veel geld? Het is inderdaad een investering, maar dit heb je binnen enkele jaren terugverdiend door de honderden euro’s die je bespaart op de energierekening. Daarnaast is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de isolatiemaatregelen die je doorvoert. Deze is in 2020 zelfs tijdelijk verhoogd. Je kunt tot het einde van dit jaar tot wel 30% terugkrijgen door middel van de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).

 

Woningwaarde gaat omhoog

Een goede woningisolatie zorgt er ook voor dat de woning in waarde gaat stijgen, omdat je dankzij de isolatie een hoger energielabel kunt krijgen. Een bijkomend voordeel van een woning met een hoger energielabel; het huis wordt extra snel verkocht.

 

Wil jij je woning isoleren?

Isoleren brengt een hoop voordelen met zich mee. Je kosten worden lager en je wooncomfort gaat omhoog. Het lagere energieverbruik is ook nog eens goed voor het milieu! Houd er wel rekening mee dat een goed geïsoleerde woning ook goede ventilatie nodig heeft. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van de woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Delen op social media
Anderen bekeken ook
De subsidie isolatie 2020 is tijdelijk verhoogd naar 30%
De subsidie isolatie 2020 is tijdelijk verhoogd naar 30%

Het isoleren van een woning is niet goedkoop. Maar met isolatie bespaar je direct geld en geniet je van meer wooncomfort. Meer goed...

5-tips-om-duurzaam-te-wonen
5 tips om duurzaam te wonen

Tegenwoordig draait het om energiezuinig of zelfs energieneutraal wonen. Dit komt omdat er gestreefd wordt in 2050 CO2-arm te zijn. Hiervoor zijn...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten