Storing? Bel 088-5553000

 

Heb je een storing aan je apparatuur? Soms kun je de storing eenvoudig zelf verhelpen. Lukt dat niet of blijft de storing terug komen, dan zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 088-5553000. Je kunt de storing ook melden via onderstaand formulier.

Meld je storing telefonisch of online

Is er sprake van een storing aan je apparatuur? Ook zonder service- en onderhoudsabonnement van Energiewacht kun je dit bij ons melden. Bij het maken van een afspraak voor het verhelpen van de storing houden wij altijd rekening met je dagelijkse bezigheden. Zo kun je een gewenste datum aangeven en je voorkeur voor een bepaald dagdeel.

 

Betreft het een ernstige storing? Onze medewerkers bepalen samen met jou de urgentie. Als je veiligheid in gevaar is komen we meteen. In het geval van een niet-urgente storing streven we ernaar om deze dezelfde dag nog te verhelpen.

 

Waar staat onze storingsdienst voor?

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Ook in weekenden en op feestdagen
  • Bij urgente storingen komen we direct
  • Meteen zeker van een goed werkend toestel

Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt

Samen met onze servicepartners hebben wij een landelijk dekkend netwerk. Zo kunnen we je altijd van dienst zijn, waar je ook woont. Vul de 4 cijfers van je postcode in voor de gegevens van de dichtstbijzijnde servicepartner bij jou in de buurt.

Zelf een CV-ketel storing verhelpen

Sommige storingen kun je (gedeeltelijk) zelf verhelpen. Ruik je een gaslucht of vermoed je dat er een teveel aan koolmonoxide aanwezig is in je woning? Dit zijn urgente storingen, bel ons direct op telefoonnummer 088-5553000. Voor alle overige vragen zijn we bereikbaar tussen 8:00-21:00 uur.

 

 

 

Wil je meer informatie? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over het melden van een storing.

Ruim 50 jaar ervaring in het oplossen van storingen

Met onze gedegen ervaring zijn we altijd in staat de oorzaak van de storing te achterhalen en deze te verhelpen. Zo beschik je in een mum van tijd weer over warm water en verwarming. Bovendien zijn onze vakkundige monteurs altijd in de buurt. Meer dan 400.000 klanten maken gebruik van de diensten van Energiewacht. Jij straks ook?

 

Meteen je storing melden

Heb je een storing en wil je dit meteen melden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen nog dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Ruik je een gaslucht of vermoed je dat er een teveel aan koolmonoxide aanwezig is in je woning? Dit zijn urgente storingen, bel ons direct op telefoonnummer 088-5553000.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Welk merk cv-ketel heb je?
Wat is het type cv-ketel?
Wat is de storingscode?
Type storing
Korte omschrijving van de storing*
Gewenste datum storingsbezoek (ma-vrij)*
Mijn voorkeur gaat uit naar*
  

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2021, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten