Storing? Bel 088-5553000

 

Sommige storingen kunt u gemakkelijk zelf verhelpen. Lukt dat niet of blijft de storing terug komen, dan zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 088-5553000. Of meld de storing via onderstaand formulier.

Meld je storing telefonisch of online

Bij het maken van een afspraak om uw storing te verhelpen, houden wij rekening met uw dagelijkse bezigheden. Zo kan je een gewenste datum aangeven en jouw voorkeur voor een bepaald dagdeel. Bel ons op 088 555 3000 of vul onderstaand formulier in.

 

Spoed? Bel 088 555 3000

Ruik je een gaslucht of vermoedt je dat er teveel koolmonoxide in de woning is? Sluit de gaskraan, zet ramen open en ga naar buiten. Bel ons en wij maken direct een afspraak.

 

Bel ons ook bij ernstige lekkage aan de ketel/installatie. Wij maken direct een afspraak met jou. Het is belangrijk dat je als eerste de waterkraan sluit als je de lekkage opmerkt. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedeisende storingen. Dus ook in weekenden en op feestdagen.


Geen abonnement, maar wel een storing?

Heb je geen abonnement, dan helpen wij je ook graag. Wij berekenen dan voorrijkosten, de tijd die nodig is om de storing op te lossen en de verbruikte materialen. Uiteraard kan je na het verhelpen van de storing ook een abonnement afsluiten.

 

Zelf een CV-ketel storing verhelpen

Sommige storingen kun je (gedeeltelijk) zelf verhelpen. Ruik je een gaslucht of vermoed je dat er een teveel aan koolmonoxide aanwezig is in je woning? Dit zijn urgente storingen, bel ons direct op telefoonnummer 088-5553000. Voor alle overige vragen zijn we bereikbaar tussen 8:00-21:00 uur.

 

 

 

Wil je meer informatie? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over het melden van een storing.

Ruim 50 jaar ervaring in het oplossen van storingen

Met onze gedegen ervaring zijn we altijd in staat de oorzaak van de storing te achterhalen en deze te verhelpen. Zo beschik je in een mum van tijd weer over warm water en verwarming. Bovendien zijn onze vakkundige monteurs altijd in de buurt. Meer dan 400.000 klanten maken gebruik van de diensten van Energiewacht. Jij straks ook?

 

Meteen je storing melden

Heb je een storing en wil je dit meteen melden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen nog dezelfde dag contact met je op om een afspraak te maken. Ruik je een gaslucht of vermoed je dat er een teveel aan koolmonoxide aanwezig is in je woning? Dit zijn urgente storingen, bel ons direct op telefoonnummer 088-5553000.

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Welk merk cv-ketel heb je?
Wat is het type cv-ketel?
Wat is de storingscode?
Type storing
Korte omschrijving van de storing*
Gewenste datum storingsbezoek (ma-vrij)*
Mijn voorkeur gaat uit naar*
  

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten