Ik heb een klacht, tip of compliment
Bent u niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een tip hoe het beter kan? Wij lossen uw klacht graag op en uw tips zijn zeer welkom. Door een klacht of tip in te dienen helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren. Bent u juist wel tevreden over ons en wilt u ons laten weten waarom? Geef dan uw compliment aan ons door. Hier worden wij blij van! U kunt contact op nemen met onze klantenservice (088 – 555 3000) of via onderstaand formulieren.

Hoe verloopt het proces verder?

  • Klachten: Wij zorgen dat uw klacht per omgaande op de juiste afdeling terecht komt. Wij streven ernaar om binnen 10 werkdagen je klacht op te lossen dan wel een 1e reactie te geven.
  • Tip: Wij geven uw tip door aan de juiste afdeling.
  • Complimenten: Wij zorgen ervoor dat uw compliment bij de leidinggevende van de betreffende afdeling komt. Deze leidinggevend koppelt persoonlijk het compliment terug aan het team of medewerker. We kiezen hierbij voor een persoonlijk aanpak omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers horen dat klanten tevreden zijn met hun inzet.
 

Klacht, tip of compliment doorgeven

Hieronder kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en uw klacht, tip of compliment aan ons doorgeven. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Onderwerp*
Soort klacht
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnr*
E-mailadres*
Omschrijving van de klacht, tip of compliment
Gewenste oplossing (optioneel)

Voeg optioneel één of meerdere foto's of bestanden toe.

Let op: bij het aanleveren van je foto's de totale bestandsgrootte van 18 MB niet overschrijden. Anders kun je het formulier niet versturen. Bij voorbaat dank.

Foto of bestand 1 (jpg,doc,pdf,png)
Foto of bestand 2 (jpg,doc,pdf,png)
Foto of bestand 3 (jpg,doc,pdf,png)

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

 

 

* Verplicht veld

Liever contact via e-mail?

Liever contact via e-mail?

Bellen kan ook

Bellen kan ook

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten