Mercurius klimaatbeheersing

 

Al sinds de jaren '70 is Mercurius in West-Nederland dé specialist in alle vormen van klimaatbeheersing zoals verwarmen, koelen en ventileren. In 2012 is Mercurius onderdeel van de serviceorganisatie Energiewacht geworden.

Een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde service

Al meer dan 45 jaar is Mercurius in de regio West-Nederland specialist in klimaatbeheersing. De afgelopen 5 jaar doen we dat als onderdeel van Energiewacht N.V. Het installatiewerk hebben we in die periode uitgevoerd onder de naam Mercurius. Met ingang van 1 januari 2017 is onze naam gewijzigd in van Mercurius in Energiewacht. Je ontvangt van ons dezelfde kwaliteit en dezelfde vertrouwde service, alleen nu met een nieuwe naam.

 

Energiewacht is al 25 jaar een organisatie die gespecialiseerd is in plaatsing en onderhoud van CV-ketels en andere warmwatertoestellen. Daarnaast biedt Energiewacht diensten aan waarmee woningen energiezuiniger worden en zelf energie kunnen opwekken. Wil je contact opnemen over onze installaties? Je kunt ons bereiken via nummer 088 555 3250. Algemene vragen kun je stellen via ons telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres installatie@ewacht.nl. En ben je benieuwd welke services en diensten Energiewacht nog meer te bieden heeft? In onderstaand schema hebben we ze voor je samengevat.

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer