Nieuwe opleiding Technicus Installatietechniek

Nieuwe opleiding Technicus Installatietechniek

Goed nieuws voor technische jongeren met ambitie! In september van dit jaar start het Alfa College in samenwerking met het bedrijfsleven een opleiding Technicus Installatietechniek. De opleiding is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen het Alfa College, de Rijksuniversiteit Groningen, Structon Worksphere, Eekels Technology, InstallatieWerk Noord, Engie, OTIB en Energiewacht. Digitale en sociale vaardigheden worden bij de opleiding gekoppeld aan technisch vakmanschap, een doelstelling die naadloos aansluit op de toenemende vraag van bedrijven in de provincies Groningen en Drenthe naar hoger opgeleid mbo-personeel. Doordat de opleiding zich met name richt op energie en duurzaamheid voor de technische installatiebranche is de expertise van Energiewacht op dat vakgebied van onschatbare waarde.

 

Talent

De eerste lichting studenten start in september van dit jaar aan de nieuwe opleiding. Naar verwachting worden jaarlijks 15 tot 30 talentvolle jongeren opgeleid op mbo 4-niveau. En wanneer je de opleiding met goed gevolg hebt doorlopen ontvang je het diploma voor Technicus engineering installatietechniek.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze waardevolle opleiding? Kom dan op 18 april 2017 naar de informatiebijeenkomst die gehouden wordt op het Alfa College:

  • Wanneer: 18 april 2017
  • Waar: Alfa College
  • Adres: Admiraal de Ruyterlaan 2, Groningen
  • Aanvang: 19.00 uur

Meer informatie vind je in de flyer Technicus installatietechniek, of raadpleeg de website van het Alfa College. Aanmelden kan via e-mail: me.overesch@alfa-college.nl,


Terug

© 2021, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten