Essent start verhuur zonnepanelen

Essent start verhuur zonnepanelen

Essent start verhuur zonnepanelen

Essent zet samen met haar Servicebedrijven, waaronder Energiewacht, in op een duurzame wereld. Samen bieden we consumenten energieservices die passen bij hun steeds veranderende vraag naar energie. Vanaf nu kan iedere huiseigenaar dan ook zonnepanelen huren bij Essent. Hierdoor heeft iedere huizenbezitter een extra mogelijkheid om mee te doen aan de energietransitie.

 

‘We zien dat steeds meer huishoudens zelf energie willen opwekken via zonnepanelen. Maar niet iedereen kan de aanschaf ervan betalen. We vinden dat de veranderende wereld van energie voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moet blijven. Daarom helpen we huiseigenaren hun energieverbruik te verduurzamen door zonnepanelen te verhuren. Het bijdragen aan een duurzamere wereld wordt dan opeens heel betaalbaar voor woningeigenaren’, aldus Sander Leenders, directeur Energie+ bij Essent.

 

Huiseigenaren die ervoor kiezen om zonnepanelen te huren, hoeven géén investering te doen. Zij betalen een vast huurbedrag per maand die wordt verrekend met de energierekening. De huurovereenkomst is maandelijks opzegbaar. De overeenkomst is inclusief installatie, service, onderhoud en verzekering bij schade. Meer weten? Lees meer op Essent.


Terug

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer