Energiewacht in actie voor ontwikkeling arbeidskrachten

Energiewacht in actie voor ontwikkeling arbeidskrachten

Energiewacht speelt proactief in op ontwikkelingen in de maatschappij en de arbeidsmarkt. We zien een toenemende vraag naar hoger opgeleid MBO-personeel. Ook zien we een verandering in benodigde kennis en vaardigheden van het gevraagde personeel. Wij vinden het belangrijk om hier aan bij te dragen.

 

Mede ontwikkelen opleiding
We dragen bij door onze kennis en expertise in te zetten voor de ontwikkeling van  nieuwe opleidingen, zoals Technicus Installatietechniek. Samen met het Alfa College is deze opleiding ontwikkeld en opgestart. Onlangs is er een mooi interview gepubliceerd door de Provincie Drenthe, waarin wordt aangegeven dat deze nieuwe opleiding een schot in de roos is. Lees het artikel over toekomstig technisch vakmanschap hier.


Leerbedrijf Energiewacht heeft nieuwe erkenningen
Een andere manier waarop we ons inzetten, is door zelf scholing te verzorgen voor onze medewerkers, maar ook voor studenten. Energiewacht is al jaren een erkend leerbedrijf. We bieden een goede leerplek en deskundige begeleiding, op het gebied van onder andere Bouw & Infra, Economie & Administratie en Techniek & Procesindustrie. Sinds dit najaar hebben we er weer een nieuwe erkenning bij als Werkvoorbereider installaties. Een trend die we voortzetten, want opleiden is een leuke manier om collega’s te motiveren en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen.


Terug

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer