Energiewacht het Vitaalste bedrijf van Drenthe in ‘Ondernemend’

Energiewacht het Vitaalste bedrijf van Drenthe in ‘Ondernemend’

Marco Meijer, Algemeen Directeur van Energiewacht, neemt plaats op een van de drie stoelen van het televisieprogramma ‘Ondernemend’ op RTV Drenthe. ‘Ondernemend’ gaat in op de economische ontwikkelingen in Drenthe. Vanuit de Ondernemersfabriek in Assen vertelt Marco Meijer over Energiewacht het ‘Vitaalste bedrijf van Drenthe’.

 

Hoe blijven de medewerkers vitaal

Energiewacht is zeer actief met de energietransitie. De overgang naar nieuwe en duurzame energie technieken zoals warmtepompen en zonnepanelen is intensief en vraagt medewerkers energie. Door aandacht te hebben voor de interne organisatie en de mens achter Energiewacht, kunnen wij innoveren en leveren we de hoogste kwaliteit. Hoe wat dat doen? Onder andere met behulp van het vitaliteitsprogramma ‘Eigenwijs in Balans’ samengesteld door de medewerkers zelf. Een gevarieerd programma met activiteiten op het gebied van ontspanning, voeding, balans tussen werk en privé en bewegen. Kijk naar de uitzending om te weten te komen wat dit precies inhoudt en oplevert.

 

Uitzending van Ondernemend met Energiewacht

Vanavond is het programma ‘Ondernemend’ om 17.30 uur te zien op RTV Drenthe. De aflevering wordt vanavond vanaf 19.30 uur om het uur herhaald. Op zondag 27 mei wordt de aflevering uitgezonden om 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Wil je de uitzending liever online bekijken dan kun je terecht op het Youtubekanaal van RTV Drenthe. Vanaf minuut 16:50 is Marco Meijer aan het woord.

 


Terug

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer