Energiewacht kijkt met trots terug op een bewogen jaar

Energiewacht kijkt met trots terug op een bewogen jaar

Energiewacht kijkt met trots terug op een bewogen jaar

2017 was het grote transitiejaar voor de maatschappij én voor Energiewacht. De energietransitie, de overgang naar nieuwe energie, is in volle gang. Hierom heeft Energiewacht zich in 2017 klaargestoomd voor ‘nieuwe energie’. De basis hiervoor is gelegd in een nieuwe missie en visie, nieuwe producten, diensten en concepten en een vernieuwde interne organisatie. Al deze veranderingen vragen energie, maar hebben succes; Energiewacht sluit het jaar positiever af dan het voorgaande! Zo is te lezen in het vandaag gepubliceerde jaarverslag over 2017.

 

Een veerkrachtige, flexibele en creatieve organisatie

Het resultaat van dit bewogen jaar met verschillende nieuwe activiteiten is dat ze gezamenlijk een hele positieve bijdrage leveren aan het jaarresultaat van Energiewacht. ‘Trots zijn wij op ons resultaat en rendement, dit geeft de veerkracht, flexibiliteit en creativiteit weer van onze organisatie en is een bewijs voor ons doorzettingsvermogen’ aldus Marco Meijer, directeur van Energiewacht.

 

Persoonlijke energietransitie

Samen met de medewerkers heeft Energiewacht diverse facetten intern veranderd om goed bij te kunnen dragen aan de energietransitie en de uitvoering van onze vernieuwde missie, het helpen van de doelgroep bij de overgang naar nieuwe energie; de persoonlijke energietransitie.

 

Energiewacht is toekomstbestendig

Ondanks alle veranderingen blijft Energiewacht doen waar ze goed in is, het bedienen van de klant. Energiewacht waarborgt het hoogste niveau van service en kwaliteit op het gebied van CV-ketels en nieuwe producten zoals zonnepanelen en warmtepompen. Dit gecombineerd met een winnaarsmentaliteit, bestaande uit het maken van keuzes, het vasthouden en doorzetten in een hoog tempo, maakt Energiewacht meer dan toekomstbestendig!

 

Lees meer over het Jaarverslag


Terug

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer