Klimaattop Noord 2017

Klimaattop Noord 2017

Energiewacht toont bijdrage aan CO2 reductie op Klimaattop Noord
Energiewacht stelt dat ze over een aantal jaren het werkgebied van Energiewacht voorzien heeft van energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie. Maar hoe dan? En hoeveel dragen we dan bij? Dat laten we zien tijdens de 2e Klimaattop Noord in Groningen op donderdag 9 november aanstaande.

 

Hoe? Met PlusJeZaak

Onze doelen betreffende CO2 reductie, bewerkstelligen we met de concepten PlusjeHuis voor particulieren en PlusjeZaak voor organisaties. We helpen met het plussen van de woning of zaak, hierbij garanderen we een besparing op energie mét aandacht voor duurzaamheid en comfort. Hoe doen we dit? We komen langs voor een energiescan van het pand. We kijken naar de verlichting, totale CV-installatie, isolatie, verwarming, koeling in mogelijkheden tot het opwekken van duurzame. Aan de hand van een uitgebreid rapport geven we aan wat jouw mogelijkheden zijn. Wat levert het meeste op? Die optelsom maken we voor jou en jij kiest de maatregelen die jij graag toe wil passen. Wij verzorgen vervolgens de installatie en nazorg. Jouw voordeel; een goedkopere energierekening, een pand wat meer waard is, je draagt bij aan de CO2 reductie en dat alles met één vast contactpersoon, namelijk Energiewacht.

 

Morgen tijdens de Klimaattop Noord 2017, presenteren wij, net als zo’n 70 andere organisaties, ons concept. En tonen we hoe wij het verschil maken aan de drie noordelijke Provincies.

 

Nieuwe energie met Energiewacht, wij zijn er klaar voor! Jij ook? 

 

Ga naar Klimmaattop 2017 voor meer informatie!


Terug

© 2018, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer