Energiewacht neemt Marwo Klimaattechniek over

Energiewacht neemt Marwo Klimaattechniek over

Op 1 september heeft Energiewacht Marwo Klimaattechniek uit Amstelveen ‘overgenomen’. Met deze overname breidt Energiewacht de dichtheid van haar werkgebied in de Randstad uit. Hiermee vergroot de serviceorganisatie voor duurzame energie en comfort haar marktaandeel en verstevigt ze de marktpositie in het westen van Nederland. Vooralsnog blijft de organisatie handelen onder handelsnaam Marwo Klimaattechniek. Op termijn zal dat volledig overgaan in Energiewacht. Marwo installeert en onderhoudt duurzame klimaatinstallaties in woningen en gebouwen. Al 35 jaar staan ze klaar voor hun particuliere en zakelijke klanten. En dat blijven ze doen onder de vlag van Energiewacht.

 

Duurzame klimaatinstallaties

Marwo Klimaattechniek is een gespecialiseerd technisch installatiebedrijf in Amstelveen met ruim 35 jaar ervaring met het installeren van duurzame klimaatinstallaties in woningen en gebouwen. Marwo installeert en onderhoudt verwarmingsinstallaties van de meest toonaangevende merken in de particuliere markt. Voor de zakelijke markt is Marwo de partij met specialistische kennis van grote geavanceerde installaties in de utiliteitsfeer.

 

Samenwerking Marwo en Energiewacht

De particuliere en zakelijk klanten van Marwo kunnen naast service en onderhoud aan de CV-ketel, bij Energiewacht terecht voor duurzame en energiebesparende oplossingen voor woningen of bedrijfspanden. In samenwerking met Hans Marsfelder, voormalig directeur Marwo, wordt Energiewacht geïntroduceerd bij de zakelijke klanten van Marwo. Particuliere klanten kunnen met vragen en overige zaken vooralsnog terecht bij Marwo Klimaattechniek via de bekende contactgegevens. 


Terug

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer