MVO Certificaat voor Energiewacht

MVO Certificaat voor Energiewacht

Energiewacht directeur Marco Meijer heeft van wethouder Albert Smit het certificaat voor MVO-ondernemingen in ontvangst genomen. Tijdens een bijeenkomst van MVO platform AssenvoorAssen werden we in het zonnetje gezet in ons eigen kantoorpand. Energiewacht wil anderen inspireren “want als wij het goede voorbeeld niet geven, hoe kunnen we anderen dan bewegen”. We motiveren en activeren mensen en organisaties om duurzamer te functioneren, want dat is voor iedereen weggelegd! Dit certificaat helpt ons dit nog breder uit te dragen.

 

Duurzaam én sociaal ondernemen en werken!

Het certificaat past bij Energiewacht, want MVO staat centraal. Het kantoorpand in Assen draagt label A, door bijvoorbeeld de toepassing van duurzame en energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, LED-verlichting, warmtepompen en minimaal gasgebruik. We hebben aandacht voor de mens met een uitgebreid vitaliteitsprogramma, in 2017 zijn we het Vitaalste bedrijf van Drenthe. Daarnaast staan we voor eerlijk ‘zakendoen’, handelen we pro actief en zoeken we continu naar nieuwe toepassingen in de dagelijkse praktijk op het gebied van Milieu (Planet), Mens (People) en Markt (Profit). Als bedrijf vinden we duurzaamheid belangrijk, hiermee houden we dan ook rekening in ons dagelijks functioneren. Door doorlopend te innoveren en te denken in kansen, blijven we het MVO-beleid en alle activiteiten verbeteren. 

 

Energiewacht helpt Nederland verduurzamen

Energiewacht neemt haar verantwoordelijkheid binnen de duurzame doelstellingen van Nederland. We stellen dan ook dat we ons werkgebied binnen een aantal jaren hebben voorzien van ‘nieuwe energie’; energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie. We maken de overgang naar nieuwe energie, zoals warmtepompen en zonne-energie mogelijk, voor particulieren, de zakelijke markt en overheid. Dit doen we voor onze klanten, maar ook voor onszelf en dat is nu met een MVO-certificaat erkend!

 

Meer over MVO bij Energiewacht?

Ga naar www.ewacht.nl/over-ons/mvo/ 


Terug

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer