Energiewacht helpt Nederland aan nieuwe energie

Energiewacht helpt Nederland aan nieuwe energie

‘Met nieuwe energie’ neemt Energiewacht haar verantwoordelijkheid binnen de duurzame doelstellingen van Nederland. Wij stellen dat we onze regio binnen een aantal jaren hebben voorzien van nieuwe energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie. We motiveren en activeren mensen en organisaties om duurzamer te functioneren, want dat is voor iedereen weggelegd. En om dit aan Nederland kenbaar te maken en de voordelen van duurzame energie breed uit te dragen, kun je nu een verduurzaamd huis of verduurzaamde zaak winnen bij Energiewacht!

 

Iedereen klaar voor de toekomst?

Energiewacht heeft zich de afgelopen periode toegelegd op ieders persoonlijke energietransitie. We maken de overgang naar nieuwe en duurzame energie oplossingen voor iedereen mogelijk. We hebben onszelf klaargestoomd voor een duurzame toekomst Dit uit zich niet alleen in een aangepaste missie, visie en strategie. Hierom is er ook een passende nieuwe slogan ‘Nieuwe energie met Energiewacht’.

 

Ja, duurzaam handelen is voor iedereen weggelegd

En hierbij wordt de nieuwe woningscan gebruikt, die helpt bij het snel inzichtelijk maken van de mogelijke besparing en duurzame maatregelen, voor iedereen persoonlijk! Niet alleen door een breed aanbod aan duurzame oplossingen zoals warmtepompen en zonneboilers aan te bieden. Ook met behulp van initiatieven gericht op bewustwording, maar ook door lokale betrokkenheid zoals een samenwerking met de Provincie Drenthe. Energiewacht probeert de omgeving te inspireren. ‘Zon van de Zaak’ is een mooi voorbeeld, hiermee maakt Energiewacht samen met werkgevers zonnepanelen met extra voordeel toegankelijk voor medewerkers. Met het doorlopend ontwikkelen van nieuwe initiatieven dragen we bij aan een duurzame toekomst!

 


Terug

Meer nieuws

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer