Periodiek onderhoud bespaart kosten

 

Bijna elk energietoestel heeft onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Met regelmatig onderhoud voorkom je storingen, geniet je van meer wooncomfort en verbruik je minder energie. En dat merk je in je portemonnee!

Welke voordelen levert onderhoud jou op?

Zonder regelmatig onderhoud loop je onherroepelijk zichtbare én onzichtbare veiligheidsrisico's in huis. Denk aan een gaslek of koolmonoxidevergiftiging. Ook kan het gebeuren dat je opeens geen warm water meer hebt of dat je verwarming het niet meer doet. Bovendien voorkomt onderhoud een terugval in rendement van je toestel.

 

Door te kiezen voor regelmatig onderhoud, kies je voor je eigen veiligheid en voorkom je plotselinge storingen. Zo zorg je ervoor dat je toestel doet waarvoor het bestemd is: jou meer wooncomfort geven. Onze monteurs stellen bovendien je toestel tijdens een onderhoudsbeurt energiezuinig af, waardoor je bespaart op je energierekening. Na elke beurt is je ketel weer topfit. En het voorkomt een hoop brrrr.....

 

 

  • Verhoogt je veiligheid
  • Minder kans op storingen
  • Verlengt de levensduur van je toestel
  • Zorgt voor een energiezuinige werking

PlusJeHuis Onderhoud

Certificering Service en Onderhoud

Energiewacht staat voor een comfortabel, duurzaam en tevens veilig leefklimaat bij u thuis. Onze gecertificeerde collega’s leveren bij de storings- en onderhoudsbeurten de hoogst mogelijke kwaliteit. En om die te behouden controleren we steekproefsgewijs het afgeleverde werk. Als onderdeel van onze certificering kan het dus voorkomen dat we u benaderen voor een kwaliteitscontrole op onze geleverde diensten. Zo houden we onze kwaliteit hoog, voor uzelf én de klanten die we na u bedienen.

 

Betere prestaties door regelmatig onderhoud op energietoestellen

Voor zowel eenmalige onderhoudsbeurten als voor service- onderhoudscontracten kun je ons inschakelen. Wij onderhouden de volgende toestellen. Welk toestel heb jij?

 

Gratis inspectiebeurt*

Kies nu het onderhoudsabonnement dat het beste bij je past. De beste invulling voor jouw persoonlijke situatie is afhankelijk van het soort toestel, de leeftijd van het toestel en je eigen wensen. Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en profiteer van een gratis inspectiebeurt voor je cv-ketel t.w.v. € 50,-.

 

Meer weten? Bekijk dan onze cv-ketel onderhoud actie.

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2022. Bekijk de voorwaarden.

Tarieven van onze onderhoudscontracten

In onderstaand overzicht tref je onze tarieven aan. Wil je direct een onderhoudscontract afsluiten? Vul dan onderstaand formulier in en je bent direct verzekerd van vakkundig onderhoud door onze onderhoudsmonteurs. Bij elke abonnementsvorm bepaal je de onderhoudsfrequentie helemaal zelf. Zo kun je kiezen tussen jaarlijks onderhoud of eens per 24 maanden. Onderstaande prijzen (per maand) zijn op basis van een onderhoudsfrequentie van elke 24 maanden. 

 

Soort toestel Comfort Plus Comfort Comfort Basis
Combiketel € 14,64 € 11,91 € 6,78
CV-ketel (solo) € 14,64 € 11,91 € 6,78
Moederhaard € 13,62 € 10,77 € 6,78
Luchtverwarming € 13,69 € 10,48 € 7,04
Gashaard/Gevelkachel   € 6,15 € 5,76
Badgeiser   € 6,24 € 4,48
Ventilatorgeiser   € 6,24 € 4,48
Zonneboiler (exclusief collector)   € 5,92 € 4,28
Airco extra binnenunit   € 5,09 € 2,02
Airco buitenunit met één binnenunit   € 16,37 € 11,40
Warmtepompboiler *   € 14,96* € 9,99*
Warmtepomp (lucht/lucht) *   € 16,38 * € 11,41 *
Warmtepomp (lucht/water) *   € 14,96 * € 9,99 *
Warmtepomp (hybride: 2-in-1 toestel)*   € 19,59 * € 14,64 *
Warmtepomp (brine-water bron)   € 12,93 € 8,36
Warmtepomp (water-water bron)   € 12,11 € 7,47
Keukengeiser   € 5,70 € 3,84
Gasboiler   € 6,62 € 4,28

* Onderhoudsfrequentie: elke 12 maanden

Onderstaande abonnementen kunnen alleen worden afgesloten i.c.m. één van bovenstaande abonnementen

Indirect gestookte boiler   € 4,65 € 2,65
Mechanische ventilator   € 3,70 € 2,63
WarmteTerugWin Unit (WTW)   € 5,92 € 3,58

Liever jaarlijks onderhoud?

Heb je liever jaarlijks onderhoud aan je toestel? De levensduur van je toestellen wordt niet alleen langer, jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van het toestel. Jaarlijks onderhoud heeft het voordeel de kans op storingen aanzienlijk minder wordt en dat problemen op tijd worden opgelost. Ga voor jaarlijks onderhoud en je bent verzekerd van een goed werkend toestel, jaar in jaar uit! Bekijk de tarieven voor jaarlijks onderhoud.

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij onze heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren je die te raadplegen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan vernemen we dat graag van je. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres info@ewacht.nl.

 

Meer informatie over onderhoud

Wil je graag meer informatie over onze service- en onderhoudsdiensten? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord. Onze adviseurs staan voor je klaar!

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten