Aangename warmte en frisse lucht door luchtverwarming onderhoud

 

Bij luchtverwarming is onderhoud noodzakelijk om warme en frisse lucht goed door je woning te leiden. Zonder onderhoud is het mogelijk dat het systeem niet meer goed functioneert. En dat is niet de bedoeling.

Welke voordelen levert luchtverwarming onderhoud jou op?

Met luchtverwarming ben je verzekerd van een huis vol verse lucht, gevuld met zuurstof en met een juist vochtniveau. Luchtverwarming zorgt altijd voor een aangenaam klimaat in huis, of het nu zomer is of winter. Om dit aangename klimaat te behouden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

 

Tijdens onderhoud aan je luchtverwarmingssysteem worden de leidingen grondig gereinigd, zodat deze warmte en frisse lucht weer goed kunnen transporteren. Zo zorg je ervoor dat vieze leidingen je wooncomfort niet bederven. Want je wilt natuurlijk het maximale uit je warmtevoorziening halen.

 

Meer comfort met onze luchtverwarming onderhoudsabonnementen

Wat is er mogelijk voor onderhoud van luchtverwarming? Bij ons kun je kiezen tussen een Comfort Basis, Comfort of een Comfort Plus abonnement.

 

Comfort Plus

€ 11,50 p.m.*

 

Direct afsluiten

 

*Alleen voor toestellen niet ouder dan 5 jaar

Comfort

€ 8,80 p.m.

 

Direct afsluiten

Comfort Basis

€ 5,51 p.m.

 

Direct afsluiten

Bovenstaande prijzen gelden voor het werkgebied Groningen en Drenthe. Voor het werkgebied in de Randstad geldt een regiotoeslag van € 0,80 per adres per maand.

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij onze heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren je die te raadplegen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan vernemen we dat graag van je. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres info@ewacht.nl.

 

Het onderhoud aan je luchtverwarming met de betrouwbaarheid van Energiewacht

Wist je dat ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht hebben gekozen als betrouwbare partner? Dat is niet voor niks, want onze medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Wil je ook gebruik maken van ons deskundige team van 400 medewerkers? Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

 

Direct je luchtverwarming onderhoud afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van goed functionerende luchtverwarming? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Luchtverwarming

Merk en type
Bouwjaar*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Bouwjaar*
Type contract

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

* Verplicht veld

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer