Onderhoud Warmtepomp (hybride 2-1)

 

Een warmtepomp (hybride 2-1) is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Periodiek onderhoud aan je warmtepomp verlengt de levensduur van je toestel en zorgt voor een blijvend energiezuinige werking.

 

Kies ook voor de deskundigheid van Energiewacht en laat je warmtepomp onderhouden door onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Onderhoud warmtepomp: waarom is dat nodig?

Een hybride warmtepomp zijn meerdere technieken in één toestel gebracht. Het is een samenstelling van een warmtepomp en een andere verwarmingsbron, meestal een cv-ketel. Een interne regeling bepaalt of de warmtepomp, de cv-ketel, of beide draaien. Je warmtepomp heeft periodiek onderhoud nodig voor een blijvend goede en energiezuinige werking. Bovendien kan onderhoud aan je warmtepomp veel narigheid voorkomen. Wanneer er bijvoorbeeld binnenin het toestel lekkage is ontstaan, kan er kortsluiting in de elektronica optreden of kunnen andere materialen worden aangetast. Voorkom vervelende situaties met warmtepomp onderhoud. Daarmee behoud je een optimaal rendement.

 • Voorkomt storingen
 • Vroegtijdige signalering mankementen
 • Blijvend hoog rendement

 

Wat gaan we doen?

Tijdens het onderhoud van de warmtepomp controleert de onderhoudsmonteur de vitale delen van de warmtepomp. Hij checkt de volgende onderdelen:

 • Meten van koudemiddeltemperaturen
 • Controleren overstortventiel
 • Inspecteren en reinigen van wisselaars
 • Reinigen van waterfilter, vuilafscheider en/of ventilatoren
 

Wat kost warmtepomp onderhoud?

Periodiek onderhoud aan je warmtepomp is nodig voor een blijvend goed en energiezuinige werking. Je kunt kiezen uit de volgende abonnementsvormen.

 

Comfort Basis

 • 24/7 Storingsservice
 • Iedere 12 maanden onderhoud
 • Geen voorrijkosten en arbeidsloon bij onderhoud

€ 14,64 p.m.

 

Direct afsluiten

Comfort

 • Alles van Comfort Basis
 • Geen arbeidsloon bij reparaties en storingen

€ 19,59 p.m.

 

Direct afsluiten

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij onze heldere algemene voorwaarden en productvoorwaarden. Wij adviseren je die te raadplegen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan vernemen we dat graag van je. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres info@ewacht.nl.

Het onderhoud aan je warmtepomp (hybride) met de betrouwbaarheid van Energiewacht

Wist je dat ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht hebben gekozen als betrouwbare partner? Dat is niet voor niks, want onze medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Wil je ook gebruik maken van ons deskundige team van 400 medewerkers? Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

 

Direct warmtepomp onderhoud aanvragen?

Wil je direct verzekerd zijn van een blijvende goede werking van je warmtepomp? Sluit dan een onderhoudscontract af. Dan weet je zeker dat je warmtepomp in vertrouwde handen is. Onze servicemonteurs staan voor je klaar!

 

1
2

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1: warmtepomp (hybride)

Merk en type*
Is je warmtepomp hybride jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?
Type contract

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

 
 

* Verplicht veld

© 2021, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten