Onderhoud warmtepompboiler

 

Ook een warmtepompboiler heeft periodiek onderhoud nodig. Dat bevordert de levensduur van het toestel en zorgt voor een blijvend goede werking.

 

Kies ook voor de deskundigheid van Energiewacht en laat je warmtepompboiler onderhouden door onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Onderhoud warmtepompboiler: waarom is dat nodig?

Een warmtepompboiler heeft periodiek onderhoud nodig. Op die manier hou je de boiler in topconditie en voorkom je een terugval in rendement. Tijdens de onderhoudsbeurt kijkt de servicemonteur je boiler na en zorgt hij ervoor dat het toestel weer in topconditie verkeert.

  • Voorkomt storingen
  • Vroegtijdige signalering mankementen
  • Blijvend hoog rendement

 

Wat gaan we doen?

Tijdens het onderhoud van de warmtepompboiler controleert de onderhoudsmonteur de vitale delen van het toestel. Hij voert de volgende werkzaamheden uit:

  • hij de checkt de functionaliteit van het systeem
  • hij controleert reinigt het toestel
  • hij vervangt indien nodig kapotte onderdelen
 

Wat kost warmtepompboiler onderhoud?

Periodiek onderhoud aan je warmtepompboiler is nodig voor een blijvend goed en energiezuinige werking. Je kunt kiezen uit de volgende abonnementsvormen.

 

Comfort

€ 8,22 p.m.

 

Direct afsluiten

Comfort Basis

€ 5,30 p.m.

 

Direct afsluiten

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij onze heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren je die te raadplegen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan vernemen we dat graag van je. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres info@ewacht.nl.

Het onderhoud aan je warmtepompboiler met de betrouwbaarheid van Energiewacht

Wist je dat ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht hebben gekozen als betrouwbare partner? Dat is niet voor niks, want onze medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Wil je ook gebruik maken van ons deskundige team van 400 medewerkers? Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

 

Direct onderhoud voor je warmtepompboiler aanvragen?

Wil je direct verzekerd zijn van een blijvende goede werking van je warmtepompboiler? Sluit dan een onderhoudscontract af. Dan weet je zeker dat je warmtepompboiler in vertrouwde handen is. Onze servicemonteurs staan voor je klaar!

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1: warmtepompboiler

Merk en type
Is je warmtepompboiler jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer