Onderhoud Waterontharder

 

Een waterontharder is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Periodiek onderhoud aan je waterontharder verlengt de levensduur en zorgt voor een blijvend energiezuinige werking.

 

Kies ook voor de deskundigheid van Energiewacht en laat je waterontharder onderhouden door onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Welke voordelen levert onderhoud aan jou waterontharder op?

Om een goede werking voor de waterontharder te verzekeren is regelmatig onderhoud nodig. Een waterontharder zorgt ervoor dat apparaten zoals een wasmachine, vaatwassers en toestellen met een warmtewisselaar langer mee gaan doordat het water wordt ontkalkt. Om problemen te voorkomen is het verstandig de waterontharder tijdig van onderhoud te voorzien. Tip: Bijvullen van het zout, kan je zelf doen. Door het regelmatig bijvullen zorg je ervoor dat het apparaat goed blijft werken. 

 

Het afsluiten van een abonnement voor periodiek onderhoud is zeker geen overbodige luxe. Je voorkomt plotselinge storingen en zorgt ervoor dat de waterontharder in perfecte staat blijft. 

  • Minder kans op storingen
  • Verlengt de levensduur van je waterontharder
  • Zorgt voor een blijvende goede werking

PlusJeHuis Onderhoud

 

Meer comfort met onze waterontharder onderhoudsabonnementen

Voor je waterontharder kun je bij ons kiezen tussen een Comfort Basis en Comfort abonnement. Maar wat zijn de verschillen tussen deze abonnementen?

 

Comfort

€ 4,10 p.m.

 

Direct afsluiten

Comfort Basis

€ 2,90 p.m.

 

Direct afsluiten

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij onze heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren je die te raadplegen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan vernemen we dat graag van je. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres info@ewacht.nl.

 

Het onderhoud aan je waterontharder met de betrouwbaarheid van Energiewacht

Wist je dat ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht hebben gekozen als betrouwbare partner? Dat is niet voor niks, want onze medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Wil je ook gebruik maken van ons deskundige team van 400 medewerkers? Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

 

Direct je waterontharder onderhoud afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van een werkende waterontharder? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1: Waterontharder

Merk en type
Is je waterontharder jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud
 

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2019, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer