Onderhoud zonneboiler

 

Zonneboilers hebben minder onderhoud nodig dan traditionele warmwaterinstallaties. Om de levensduur van je zonneboiler te bevorderen is periodiek onderhoud wel aan te raden. Op die manier weet je zeker dat alles naar behoren blijft werkt en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kies ook voor de deskundigheid van Energiewacht en laat je zonneboiler onderhouden door onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Onderhoud zonneboiler: waarom is dat nodig?

Ook al heeft een zonneboiler minder onderhoud nodig dan traditionele verwarmingstoestellen, het blijft van groot belang ook de zonneboiler peridodiek te onderhouden. Op die manier hou je de zonneboiler in topconditie en voorkom je een terugval in rendement. Tijdens de onderhoudsbeurt kijkt de servicemonteur het hele systeem na, inclusief de leidingen, de pomp en de zonneboiler zelf.

 • Voorkomt storingen
 • Vroegtijdige signalering mankementen
 • Blijvend hoog rendement

 

Wat gaan we doen?

Tijdens het onderhoud van de zonneboiler controleert de onderhoudsmonteur de vitale delen van de zonneboiler. Hij voert de volgende werkzaamheden uit:

 • hij de checkt de functionaliteit van het systeem
 • hij controleert de vloeistofdruk in de boiler
 • hij controleert de parameter settings van de software
 

Wat kost zonneboiler onderhoud?

Periodiek onderhoud aan je zonneboiler is nodig voor een blijvend goed en energiezuinige werking. Je kunt kiezen uit de volgende abonnementsvormen.

 

Comfort Basis

 • 24/7 Storingsservice
 • Iedere 24 maanden onderhoud
 • Geen voorrijkosten en arbeidsloon bij onderhoud

€ 4,28 p.m.

 

Direct afsluiten

Comfort

 • Alles van Comfort Basis
 • Geen arbeidsloon bij reparaties en storingen

€ 5,92 p.m.

 

Direct afsluiten

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij onze heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren je die te raadplegen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je vragen hebben over onze producten of voorwaarden dan vernemen we dat graag van je. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres info@ewacht.nl.

Het onderhoud aan je zonneboiler met de betrouwbaarheid van Energiewacht

Wist je dat ruim 400.000 huishoudens en bedrijven voor Energiewacht hebben gekozen als betrouwbare partner? Dat is niet voor niks, want onze medewerkers staan dagelijks voor ze klaar. Wil je ook gebruik maken van ons deskundige team van 400 medewerkers? Wij zijn je graag van dienst!

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud

 

Direct zonneboiler onderhoud aanvragen?

Wil je direct verzekerd zijn van een blijvende goede werking van je zonneboiler? Sluit dan een onderhoudscontract af. Dan weet je zeker dat je zonneboiler in vertrouwde handen is. Onze servicemonteurs staan voor je klaar!

 

1
2

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1: zonneboiler

Merk en type
Is je zonneboiler jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel*
Soort toestel
Merk en type toestel
Is je toestel jonger dan 5 jaar?*
Type contract*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN)*

Voorwaarden

Voorwaarden*
 
Automatische incasso*
 

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

 
 

* Verplicht veld

© 2021, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten