Over ons bedrijf

 

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als Energiewacht. De verduurzamingspartner in energieproducten zodat u verzekerd bent van een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat in huis of bedrijf.

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep bundelen hun krachten en zijn nu Energiewacht. Samen staan wij voor u klaar. Onze hoofdvestiging staat in Zwolle, maar dankzij onze 13 lokale vestigingen is er altijd een monteur of adviseur bij u in de buurt.

 

Onze 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Onze klanten zijn particuliere huishoudens en de zakelijke markt bestaande uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

 

Energiewacht heeft een duidelijke opdracht: Wij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Wij willen vandaag helpen bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. Wij bieden betrouwbaar en realistisch advies, vakkundige installatie en betrokken nazorg. Zo realiseren we de beste energie oplossingen. Binnen de mogelijkheden van nu en met het oog op een duurzame toekomst.

 

Wij leveren een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat in huis of bedrijf en richten ons daarbij op energiebesparende en duurzame energiemaatregelen. Die gedachte geeft ons elke dag nieuwe energie. Meer over onze missie en visie

Samen verder als één

Het verzorgingsgebied

De wortels van de drie afzonderlijke bedrijven liggen van oudsher in de regio. Lokaal en dichtbij blijft belangrijk voor ons. Het werkgebied van Energiewacht bestaat uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Onze drie kantoren staan in Zwolle (hoofdkantoor), Assen en Enschede. Daarnaast beschikken we over lokale vestigingen vanwaar uit onze monteurs op pad gaan. Zo zijn we altijd bij u in de buurt.

 

De vestigingen zijn Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk.

Wat bieden we aan?

Verwarming, warm water, energiebesparing en energieopwekking zijn onze specialismen. Onze oorsprong ligt bij Service en Onderhoud van energietoestellen. Wij helpen vandaag bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door betrouwbaar en realistisch energie advies en het installeren van nieuwe producten zoals CV-ketels, zonnepanelen, ventilatie, airco’s en warmtepompen. Wij zijn een totaalaanbieder van al uw energie oplossingen. Alles op één vertrouwd adres.

Wat biedt Energiewacht jou aan kwaliteit en certificering?

We besteden veel aandacht aan kwaliteit. Dit is terug te zien aan onze vele certificeringen.

 

In de afgelopen decennia hebben we allerlei normen ontwikkeld voor systemen, werkmethodieken, materialen en producten.‚Äč

 

Kwaliteit


Missie

Energiewacht levert een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat. De energietransitie naar andere en nieuwe energieproducten en -diensten die minder verbruiken is de nieuwe werkelijkheid. Wij helpen consumenten, zakelijke markt en overheid bij hun persoonlijke energietransitie. Wij bieden betrouwbaar en slim advies van productoriëntatie en aanschaf tot installatie en nazorg. Wij handelen proactief en zijn altijd dichtbij doordat we met passie een partnership met de klant aangaan. Bij Energiewacht staat betrouwbaarheid, professionaliteit en gemak voorop.

 

 

Visie

Nederland krijgt nieuwe energie met Energiewacht. Over een aantal jaren is het werkgebied van Energiewacht voorzien van energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie. Innovatieve technieken worden door ons toegankelijk gemaakt voor klanten. We gaan duurzaamheid niet alleen inzetten op producten, milieu en energie, maar ook bij de ontwikkeling van de medewerkers en in verbinding met de klant. Hierbij zoeken wij langdurige relaties met onze klanten en zo dragen wij bij aan een betere samenleving.

Essent en Servicepartners

Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Ben je niet woonachtig in een regio waar Energiewacht actief is, dan verwijzen we je graag door naar de andere servicepartners van Essent.

Werken bij Energiewacht

Van moderne en duurzame zonnepanelen tot cv-ketels met A-label pomp; ons doel is iedereen het perfecte wooncomfort te bieden. Daarin gaan we heel ver. We denken met onze klanten mee en ondersteunen hen met praktische tips en ideeën op het gebied van energiebesparing en duurzame oplossingen. Wil jij bij ons komen werken? Kijk op onze vacaturepagina welke functie bij jou past.

 

  • Een goed en marktconform salaris
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken bij een klantgerichte organisatie
  • Werken bij een positief ingesteld bedrijf

© 2022, Energiewacht

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten