Over ons bedrijf

 

Energiewacht is sinds 1992 actief als serviceorganisatie in Groningen en Drenthe voor warmte en comfort in huis. Dat doen we zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Daarmee bieden we ook jou een totaalpakket voor al je energievraagstukken.

 

Gezamenlijk dragen meer dan 400 medewerkers de zorg voor bijna 400.000 contracten op de particuliere en klein zakelijke markt.

 

Ook voor jou staan we klaar!

Energiewacht staat voor je klaar

We zijn sinds 1992 actief als serviceorganisatie voor warmte en comfort in huis. Onze oorsprong ligt in een bijzonder samenwerkingsverband tussen energiebedrijf Essent en circa 160 regionale installatiebedrijven. Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel van Essent. Ons werkgebied strekt zich uit over de regio’s Groningen en Drenthe.

 

Onze kracht:

  • Wij bedienen ruim 400.000 klanten.
  • 24/7 bereikbaar voor een snelle oplossing van storingen.
  • CV OK gecertificeerd, veiligheid gegarandeerd.
  • Maatwerk en persoonlijke aandacht.
  • Energiewacht levert samen met Essent.
  • Verkozen tot 'Vitaalste Bedrijf van Drenthe 2017'

Van advies, aanschaf, installatie tot onderhoud. Kortom: full service.

Logo vitaalste bedrijf van Drenthe

MVO

Energiewacht neemt haar verantwoordelijkheid binnen de duurzame doelstellingen van Nederland. Energiewacht stelt dat ze haar werkgebied binnen een aantal jaren heeft voorzien van ‘nieuwe energie’; energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie.

 

MVO met Energiewacht

Wat kunnen we voor jou betekenen

Verwarming, warm water, energiebesparing en energieopwekking zijn onze specialismen. Energiewacht biedt naast plaatsing en onderhoud van cv-ketels, een totaalpakket aan energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen, isolatie en ventilatie. Je kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht om een storing te melden. Wil je op de hoogte blijven van onze services en diensten, kijk dan op onze nieuwspagina’s.

 

Ook voor zakelijke oplossingen

Energiewacht heeft ruime ervaring in zowel kleine als grote projecten, bijvoorbeeld bij gemeenten, de woningbouwsector, bungalowparken en vastgoedbeheerders. Wil je een aanbieding ontvangen of heb je vragen, bekijk dan op onze zakelijke dienstverlening.

Wat biedt Energiewacht jou aan kwaliteit en certificering?

We besteden veel aandacht aan kwaliteit. Dit is terug te zien aan onze vele certificeringen.

 

In de afgelopen decennia hebben we allerlei normen ontwikkeld voor systemen, werkmethodieken, materialen en producten.‚Äč

 

Kwaliteit

Werken bij Energiewacht

Werken bij Energiewacht betekent: werken bij het Vitaalste Bedrijf van Drenthe. Van moderne en duurzame zonnepanelen tot cv-ketels met A-label pomp; ons doel is iedereen het perfecte wooncomfort te bieden. Daarin gaan we heel ver. We denken met onze klanten mee en ondersteunen hen met praktische tips en ideeën op het gebied van energiebesparing en duurzame oplossingen. Wil jij bij ons komen werken? Kijk op onze vacaturepagina welke functie bij jou past.

  • Een goed en marktconform salaris
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken bij een klantgerichte organisatie
  • Werken bij een positief ingesteld bedrijf

 

Missie

Energiewacht levert een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat. De energietransitie naar andere en nieuwe energieproducten en -diensten die minder verbruiken is de nieuwe werkelijkheid. Wij helpen consumenten, zakelijke markt en overheid bij hun persoonlijke energietransitie. Wij bieden betrouwbaar en slim advies van productoriëntatie en aanschaf tot installatie en nazorg. Wij handelen proactief en zijn altijd dichtbij doordat we met passie een partnership met de klant aangaan. Bij Energiewacht staat betrouwbaarheid, professionaliteit en gemak voorop.

 

 

 

Visie

Nederland krijgt nieuwe energie met Energiewacht. Over een aantal jaren is het werkgebied van Energiewacht voorzien van energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie. Innovatieve technieken worden door ons toegankelijk gemaakt voor klanten. We gaan duurzaamheid niet alleen inzetten op producten, milieu en energie, maar ook bij de ontwikkeling van de medewerkers en in verbinding met de klant. Hierbij zoeken wij langdurige relaties met onze klanten en zo dragen wij bij aan een betere samenleving.

De geschiedenis van Energiewacht

Onze wortels liggen in de provincie Groningen. Een regio met nuchtere mensen die van aanpakken weten en stevig met beide benen op de grond staan.

 

Aan de basis van wie we zijn, ligt meer dan honderd jaar pionieren en hard werken ten grondslag.

 

Geschiedenis

Essent en Servicepartners

Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Ben je niet woonachtig in een regio waar Energiewacht actief is, dan verwijzen we je graag door naar de andere servicepartners van Essent.

Wat Energiewacht jou biedt

Om je goed van dienst te zijn, hebben wij niet alleen een breed assortiment aan producten en diensten, maar ook een persoonlijke service op maat. Wil je weten wat we je allemaal te bieden hebben?

 

 

 

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten