MVO

Energiewacht neemt haar verantwoordelijkheid binnen de duurzame doelstellingen van Nederland. Energiewacht stelt dat ze haar werkgebied binnen een aantal jaren heeft voorzien van ‘nieuwe energie’; energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie.

MVO met Energiewacht

Energiewacht neemt haar verantwoordelijkheid binnen de duurzame doelstellingen van Nederland. Energiewacht stelt dat ze haar werkgebied binnen een aantal jaren heeft voorzien van ‘nieuwe energie’; energiebesparende en duurzame maatregelen die bijdragen aan de CO2 reductie. Energiewacht motiveert en activeert mensen en organisaties om duurzamer te functioneren, want dat is voor iedereen weggelegd. We maken de overgang naar nieuwe energie, zoals warmtepompen en zonne-energie mogelijk, voor particulieren, de zakelijke markt en overheid. Dit doen we voor onze klanten, maar ook voor onszelf.

 

Als bedrijf vinden wij duurzaamheid belangrijk, hiermee houden we rekening in ons dagelijks functioneren. Door doorlopend te innoveren en te denken in kansen, blijven we ons MVO-beleid en de activiteiten verbeteren. We handelen pro actief en zoeken blijvend naar nieuwe toepassingen in de dagelijkse praktijk op het gebied van Milieu, Mens en Markt.

Milieu

Wij gaan bewust om met de ecologische waarden en het milieu. We dragen actief bij aan het reduceren van CO2 uitstoot. We borgen dit door een verantwoorde omgang met fossiele brandstoffen en grondstoffen (wagenpark), reduceren elektraverbruik en regelen onze inkoop en het afvalbeheer op verantwoorde wijze.

Samenwerking met het Friendship Sportscentre
Ook zoeken we de samenwerking op. Zo hebben we samen met Essent het Friendships Sports Centre voor kinderen met een beperking, voorzien van 250 zonnepanelen.

 

Bekijk het filmpje wat in samenwerking met Uneto VNI hebben gemaakt.

Zonnepanelen op bedrijfspand in Assen

Op ons pand hebben we zonnepanelen geplaatst. Hiermee reduceren we de CO2 uitstoot.

Mens

Energiewacht helpt consument, de zakelijke markt en overheid bij de persoonlijke energietransitie, de overgang naar duurzame energie. Hiermee dragen we bij aan een betere samenleving. Ook de ‘mens’ achter Energiewacht staat centraal, we willen een goede werkgever zijn en hebben aandacht voor het welzijn, de veiligheid, het opleiden en de ontwikkeling van de medewerkers.

Vitaliteitsprogramma

Energiewacht is het vitaalste bedrijf van Drenthe 2017. De medewerkers van Energiewacht zijn ‘Eigenwijs is balans’ is de naam van een uitgebreid programma met activiteiten op het gebied van ontspanning, voeding, balans tussen werk en privé en bewegen. Samen met een vitaliteitscoach en een groep medewerkers hebben we dit programma ontwikkeld. Het goede aan dit programma is dat de medewerkers de ruimte en vrijheid krijgen om deel te nemen en zelf te kiezen aan welke activiteiten ze deelnemen, en deze ruimte nemen ze ook!

 

Markt

Als organisatie zijn we afhankelijk van handel in de markt, zonder winst hebben we immers geen bestaansrecht. We staan voor eerlijk zakendoen, transparantie, innovatie, houden leveranciersbeoordelingen en klanttevredenheid onderzoeken en hebben klachtenbeheersysteem professioneel ingericht. We zijn online goed bereikbaar en op het gebied van webcare sterk geprofessionaliseerd, waardoor we sneller en transparanter kunnen communiceren.

Ewacht.nl

Onze website hebben we in 2016 volledig vernieuwd. Het is een interactieve en responsive website. Daarnaast is de structuur en inhoud helemaal aangepast, wat de vindbaarheid online sterk verbeterd en geschikt is voor bezoekers met diverse zoek strategieën.

Transparantie door klantreviews

Energiewacht wil leren en haar productenaanbod en diensten blijvend verbeteren. We vinden het belangrijk om inzicht te geven in de kwaliteit van onze dienstverlening. We vragen onze klanten om ons te beoordelen via een online feedbacksysteem. Hiermee handelen we transparant en verbeteren we onze dienstverlening doorlopend.

 

Zij geven ons gemiddeld een 8.6 van de 10 1127
star star star star star
Bovendien beveelt 95% van onze klanten ons aan

Klantervaring

© 2017, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer