Service coördinator/planner

  • Standplaats: Assen

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.

 

Wij helpen klanten met de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van en adviseren over energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. Dit zie je overal terug, van een actieve personeelsvereniging tot en met de klanttevredenheid. Hierdoor zijn wij in 2012 en 2016 ook gekroond tot beste werkgever van Nederland en door de SBB zijn wij gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf.

 

Bij Energiewacht BV is een vacature ontstaan voor een:

 

Service coördinator/planner

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de Planning en de Werkvoorbereiding op onze vestiging in Assen. Je plant de monteurs in voor de werkzaamheden die zij uitvoeren in het klantgebied. Binnen deze planningen kan het natuurlijk voorkomen dat er calamiteiten aan de orde zijn. Jij speelt hier samen met je team van monteurs slim op in en uiteindelijk garandeer je een optimale bezetting en capaciteitsplanning. Je spreekt de taal van de monteurs en doet er samen alles aan om de klant tevreden houden.

 

Binnen de werkvoorbereiding faciliteer je de monteurs. Je bent het aanspreekpunt en de vraagbaak voor de klant en de monteurs. je zorgt ervoor dat deze zo goed mogelijk geholpen worden. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Denk aan de klanteninformatie, apparatuur, werkplanning, urenverantwoording en het maken van klantrapportages. De functie Planner/Service Coördinator is een brede functie, waarbij je ook intensief contact hebt met andere afdelingen.

 

Binnen het team heb je veel contact met klanten en monteurs en hierin ben jij de verbindende factor. Je weet meerdere ballen hoog te houden en bent een persoonlijkheid die prettig in de omgang is. Je bent in staat om knelpunten te signaleren en verbetervoorstellen aan te dragen op het gebied van standaardisatie, continu verbeteren en innovatie. In deze functie werk je in de interessante wereld van Energie en Duurzaamheid.

 

Je werkt op de afdeling Technisch Beheer ISO (Inspectie, Service en Onderhoud) op de locatie van Energiewacht in Assen. Je werkt samen met 14 monteurs en 8 personen op de binnendienst. Je werkt in een leuk en open team, waarin je ook de vrijheid hebt om op een zelfstandige manier te werken. De afdeling Technisch Beheer kenmerkt zich als een gemotiveerd team met een goede sfeer.

 

Functie-eisen

Specifieke functievereisten

  • Je hebt bij voorkeur ervaring als servicetechnicus en/of werkvoorbereider;
  • Je bent een goede sparringpartner voor klant en monteur;
  • Je kan goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring in de koeltechniek is een pré.

Wat bieden wij?

  • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s;
  • Een dienstverband voor 40 uur per week;
  • Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2642 en maximaal €3052;
  • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT;
  • Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding, een telefoon en laptop van de zaak).

Meer weten of meteen reageren?

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

 

Energiewacht voldoet aan de AVG en gaat zorgvuldig om met sollicitatiegegevens. Jouw gegevens worden dan ook uitsluitend voor jouw sollicitatie gebruikt. Na afloop van de procedure verwijderen wij verstrekte gegevens binnen 4 weken. Zie ook onze privacyverklaring/statement.

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten