Servicemonteur Installatietechniek

  • Standplaats: Groningen
  • Contract: 40 uur

Servicemonteur Installatietechniek

Energiewacht levert een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat. De energietransitie naar een andere en nieuwe energieproducten en –diensten die minder verbruiken is de nieuwe werkelijkheid. Consumenten, zakelijke markt en overheid worden geholpen bij hun persoonlijke energietransitie. We bieden betrouwbaar en slim advies van productoriëntatie en aanschaf tot installatie en nazorg. We handelen proactief en zijn altijd dicht bij doordat we met passie een partnership met de klant aangaan. Bij Energiewacht staat betrouwbaarheid, professionaliteit en gemak voorop.

 

 

Bij Energiewacht in de regio Groningen is een vacature voor:

Servicemonteur Installatietechniek

 

Ben jij trots op je vak als servicemonteur of ben je nog in opleiding voor technisch vakman op het gebied van installatietechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bij ons kun je meteen aan de slag als Servicemonteur! Wat ga je doen:

  • Je lost storingen aan verwarmings- en warmwatertoestellen op.
  • Je voert onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit.
  • Je regelt apparatuur optimaal in, zodat de klant energie gaat besparen.
  • Je geeft de klant advies, tips en tricks voor een zorgeloos gebruik van het toestel.
  • Je voert meterkastwerkzaamheden (gas en elektriciteit) uit.
  • Je ontmoet leuke collega’s in een gezellig team!

Is dit het werk wat jij graag doet en heb jij een diploma met ervaring op het gebied van installatietechniek of ben je nog bezig met een opleiding in de installatietechniek (MBO-niveau)? Dan kun jij bij ons als zelfstandig werkende Servicemonteur aan de slag. Je verdient daarbij een goed salaris, met compensatie voor wachtstoringsdiensten en overuren.

 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een inspirerende werkomgeving.

Energiewacht onderscheidt zich door een goed imago en een inspirerende organisatie. Wij bieden professionele ondersteuning aan de medewerkers in de vorm van opleidingen en werkbegeleiding. Opleidingen en werkbegeleiding zijn planmatig ingebed in de organisatie en worden zorgvuldig uitgevoerd. De medewerkers kunnen daardoor de kwaliteit leveren die van hen verwacht wordt. Werken bij Energiewacht is ook werken aan uzelf.

Meer weten of meteen reageren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 038 – 77 00 080. Wil je solliciteren? Solliciteer dan nu.

Tip: Zorg dat je je motivatiebrief en CV alvast hebt klaar staan. 

 

Solliciteer op deze functie

 

Energiewacht voldoet aan de AVG en gaat zorgvuldig om met sollicitatiegegevens. Jouw gegevens worden dan ook uitsluitend voor jouw sollicitatie gebruikt. Na afloop van de procedure verwijderen wij verstrekte gegevens binnen 4 weken. Zie ook onze privacyverklaring/statement.

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten