Cv-ketelonderhoud

 

Regelmatig cv-ketel onderhoud is een must voor een optimale werking van uw technische installaties . Dankzij ons onderhoudsprogramma voorkomt u onnodige storingen, bespaart u op uw stookkosten en verhoogt u het comfort van uw klanten en medewerkers.

Service en onderhoud

Gemeenten, bedrijven, scholen, VVE's en woningcorporaties vertrouwen bij het plaatsen en onderhouden van cv-ketels op de monteurs van Energiewacht. De werkzaamheden worden vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Onze adviseurs staan voor u klaar met bruikbare adviezen en maatwerkoplossingen.

Voordelen van Service en Onderhoud

  • Uw cv ketel altijd in topvorm
  • Verlengt de levensduur van uw cv-ketel
  • U bespaart op uw energiekosten 
  • Minimaliseert de kans op koolmonoxidevergiftiging
  • Uw storing binnen 24 uur opgelost

 

Meer informatie

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met onze maatwerk oplossingen voor de zakelijke markt? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij helpen u graag!

 

Neem contact op

Voorwaarden

Voor onze onderhoudsabonnementen hanteren wij heldere algemene voorwaarden en productomschrijving. Wij adviseren u die te raadplegen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Mocht u vragen hebben over onze producten of voorwaarden, dan vernemen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-5553000 of via e-mailadres zakelijk@ewacht.nl

 

Kom in contact met onze accountmanagers

Bent u benieuwd welke oplossing op maat wij u kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Best bereikbaar
   
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten