Veiligheidskeuringen

 

Voor een veilige werking van uw stookinstallatie is een periodieke keuring onontbeerlijk. Laat uw stookinstallatie keuren door de vakmensen van Energiewacht. Dan weet u zeker dat u goed zit. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage, inclusief een onafhankelijk advies.

De voordelen van Keuringen

Een deskundig onderhouden en goedgekeurde installatie biedt veel voordelen, zoals optimale prestaties en maximale bedrijfszekerheid. U beperkt direct ook de uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien voldoet u met een keuring door Energiewacht ook aan de wettelijke keuringseisen. Kortom: u zit goed!

Klimaatbeheersing bij Energiewacht

  • Uw eigen, vaste accountmanager
  • Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  • Wij zijn volledig gecertificeerd (inclusief SCIOS certificering)
  • Kennis van de nieuwste technieken en projecten

Meer informatie

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met onze maatwerk oplossingen voor de zakelijke markt? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij helpen u graag!

 

Neem contact op

 

Kom in contact met onze accountmanagers

Bent u benieuwd welke oplossing op maat wij u kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.

 

Naam organisatie
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Best bereikbaar
   
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten