Plus uw werkcomfort en verlaag uw energieverbruik
De zaak, is de plek waar je prettig en effectief te werk gaat. Toch zijn er soms zaken die het comfortabel werken in de weg staan, zoals een koude vloer, tocht, of een te hoge energierekening. 

 

Wij helpen u graag met het plussen van uw zaak. Hierbij garanderen we een besparing op energie met aandacht voor duurzaam werken en comfortabele warmte. 

PlusJeZaak met het gemak van Energiewacht

We helpen zoveel mogelijk organisaties en bedrijven bij het besparen op energie en het gebruik van duurzame energie. Energiewacht werkt kundig en veilig, we zijn volledig gecertificeerd. Met PlusJeZaak kiest u en realiseren wij:

  • Ondersteuning bij productorientatie
  • Energiescan van de zaak
  • Adviesrapport en gesprek
  • Installatie van de maatregelen
  • Nazorg en onderhoud

Met nieuwe energie van Energiewacht 'plust u de zaak' en samen dragen we bij aan de CO₂ reductie in Nederland.

PlusJeZaak

Bespaar op energie en maak winst

 

Want dat heeft u, winst op de bankrekening én voor het milieu. Hoe? We komen langs voor een energiescan van de zaak. Onze adviseur kijkt tijdens deze scan naar de verlichting, totale CV-installatie, isolatie, verwarming, koeling en mogelijkheden tot opwekken van duurzame energie. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid rapport waarin u kunt zien wat u per maatregel kunt besparen en investeren. Ook bespreken we energiebespaartips, mogelijke subsidies en financieringsmogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken. Uiteindelijk verzorgen we de totale installatie en het onderhoud van de toestellen en installaties. Wij geven deskundig advies, u kiest de toe te passen maatregelen.

 

Scan uw zaak

Wij tellen alle winst voor u op!

Energie besparen en het verhogen van het werkcomfort kan op verschillende manieren. Wek bijvoorbeeld eigen stroom op met zonnepanelen, isoleer het bedrijfspand en bespaar flink op gaskosten met een warmtepomp of een nieuwe CV-installatie. Welke maatregelen passen het beste in uw situatie en wat levert het meeste op? Die optelsom maken we voor u.  

plusjezaak

 

Adviesgesprek of energiescan aanvragen

Bent u benieuwd welke oplossing op maat wij u kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze deskundige accountmanagers. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.

 

Organisatie*
Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten