Wooneffect helpt woningcorporaties stap voor stap met het verduurzamen van hun woningportefeuille

Wooneffect gelooft dat de oplossing voor een betaalbare, succesvolle energietransitie ligt in een stapsgewijze aanpak. Niet in één keer van het aardgas af, maar gebruikmaken van noodzakelijke tussenstappen. Dankzij een stapsgewijze aanpak helpen we u met praktische en efficiënte oplossingen. Zo reduceren we de CO2-uitstoot en verhogen we het wooncomfort van uw bewoners.

Wat is Wooneffect?

Sociale huurwoningen verduurzamen is een complexe opgave. Daarom hebben Energiewacht, Essent en haar lokale servicepartners de handen ineengeslagen. Met Wooneffect verduurzamen we stap voor stap de woningvoorraad van woningcorporaties in heel Nederland.

 

Waarom Wooneffect?

  • U kent ons al: We zijn vertrouwd in de regio en met ons netwerk van Essent en haar lokale servicepartners werken we voor meer dan 40% van alle woningcorporaties.
  • Kracht van de combinatie: We combineren bewezen technieken in isolatie, ventilatie, warmte, zonnepanelen en service & onderhoud.
  • Geen gedoe: Wij weten als geen ander hoe we met bewoners moeten omgaan. We komen al jaren achter de voordeur.

Onze aanpak: stap voor stap

Wooneffect stappenplan

 

Meer weten over Wooneffect?

Neem contact op met onze accountmanager.

 

Of vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. 

Naam*
Organisatie
Functie
Telefoonnummer
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

* Verplicht veld

“Delius, van Energiewacht, heeft deskundig advies gegeven over de verschillende oplossingen en verduurzamingsscenario's”

Ewoud Vuuregge - Woningcorporatie Nijestee

 

Op Wooneffect.nl leest u concrete oplossingen, zijn praktijk cases te vinden en vertellen experts hun verhaal. Wilt u meer weten over wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Projecten

Bergvrede Zevenaar

Bergvrede Zevenaar

 

Bergvrede Zevenaar

Van G naar B zonder grote renovatie.

Pijnakker Deurne

Pijnakker Deurne

 

Pijnakker Deurne

Verduurzamen bij huurderswissel.

Caenstraat Doetinchem

Caenstraat Doetinchem

 

Caenstraat Doetinchem

In 3 stappen een goed energieconcept.

Wooneffect brochure

Ontdek Wooneffect. Een initiatief van Energiewacht, Essent en de servicepartners voor woningcorporaties. Met Wooneffect combineren we de expertises isolatie, ventilatie, warmte, zonnepanelen en energiemonitoring met onze service- en onderhoudsdiensten. Hiermee hebben we alles in huis om woningcorporaties te helpen hun woningvoorraad stap voor stap te verduurzamen. Meer weten? Download onze brochure. 

 

Download Brochure Wooneffect

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht Groep gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten