Hoeveel ga jij besparen met zonnepanelen?

 

Ook in de winter wekken zonnepanelen stroom op. Profiteer daarvan! Het is altijd tijd voor zonnepanelen, dus doe onze online zonnepanelencheck en start ook met besparen!

Profiteer van zonnepanelen in de winter

Wist je dat zonnepanelen ook in de winter veel stroom opleveren? Panelen werken ook in de winter heel goed door een betere geleiding en minder weerstand. Nu investeren in zonnepanelen is dus heel rendabel. Begin deze winter met besparen en laat nu alvast zonnepanelen installeren. Dan ben je helemaal klaar voor het beste seizoen voor zonnepanelen: het voorjaar. 

 

Zonnepanelen van Energiewacht

Wanneer je kiest voor zonnepanelen van Energiewacht wordt alles voor je geregeld. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat jij:

  • Persoonlijk, vrijblijvend en professioneel advies krijgt.
  • Optimaal profiteert van subsidies en andere regelingen.
  • Nergens naar om hoeft te kijken, wij regelen alles van A tot Z!

Direct een indicatie van wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen?

 

Doe de zonnepanelencheck

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95*!

Als kers op de taart ontvang je bij de aanschaf van jouw zonnepanelen onze BTW-teruggave service nu tijdelijk cadeau! Dit houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van jouw systeem voor je terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat je de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

* Actievoorwaarden van toepassing

 

Advies op maat

Liever direct persoonlijk advies over wat het beste bij jouw situatie past? Laat hier je gegevens achter en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op!

 

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag of opmerking

Energiewacht verwerkt jouw gegevens om jouw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we jouw gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van jouw persoonsgegevens en de mogelijkheid om je hiervoor af te melden vind je in ons privacy statement.

 
 

* Verplicht veld

© 2020, Energiewacht.

Alle rechten voorbehouden.  Voorwaarden, Privacy en Disclaimer

Corona virus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht heeft genomen tegen het Corona virus..

Sluiten